dana-timelapse

byggtimelapse åt Dana

Dana är ett amerikanskt företag som sedan 2000 äger det anrika företaget Spicer Nordiska Kardan, tillverkare av drivaxlar till fordon.
Under åren 2022-2023 gjorde timelapse.se en dokumentation av en stor och påkostad nybyggnation på området. Flera kameror dokumenterade inomhus och utomhus. Vid flera tillfällen filmade timelapse.se även med drönare för att få ett komplett underlag, som sedan kunde användas vid redigering och framställning av en slutfilm.
I filmen syns både exteriören av byggnaden, dokumenterad med timelapsekamera från timelapse.se som var monterad hela vintern 21/22, den utstod snöstormar och vanliga stormar. Kameran inomhus monterades så fort det fanns väggar att montera på. Kunden kunde följa projektet med hjälp av timelapse.se egna lösning som innebär en unik webbinloggning för varje kund och en videospelare som gör det möjligt för kunden av bläddra fram och tillbaka i tiden, ladda ned filmer, samt bädda in på sin egen hemsida.

Liknande inlägg