timelapse upplands väsby ställningsbygge

Byggtimelapse åt ställningsfirma

Det svenska ställning och väderskyddsföretaget ABAB Sverige kontaktade mig för dokumentation av ett av deras komplicerade och speciella uppdrag.

Den nuvarande vd:n för firman och jag hade redan tidigare samarbetet när han var regionchef för Layher i Sverige. Nu varm i kläderna som VD fann han det pånytt intressant att samarbeta med mig för dokumentation av deras senaste projekt.
I denna film har jag använt två timelapse kameror för utomhusbruk, för att dokumentera bygget. Jag har även besökt arbetsplatsen flera gånger och filmat med drönare, gjort en intervju med projektledaren, som vanligt gjort lite motiongraphics men även gjort voice over och skrivit manus.
I fall ert bolag är intresserad av att dokumentera era projekt med timelapsekamera så är det bara att hojta till.

Här under finns filmen att beskåda:

Liknande inlägg