TIMELAPSE BYGGE TYRESÖ

timelapse BYGGTIMELAPSE, LÅNGTIDS-TIMELAPSE Lämna en kommentar

Denna timelapsevideo av ett bygge i Tyresö, samlades in under vintern 2017-18. Kameran monterades på en verksam kran, 40 meter över marken. Den utsattes för vid, regn, snö och rimfrost; temperaturer ner emot -20°. Vid belastning svajade kranen fram och tillbaka och vinden som emellanåt blåste hårt gjorde inte insamlingen enklare. Trots det fungerade utrustningen utmärkt och en liten del av resultatet finns att beskåda här bredvid. Timelapse.se genomför byggnadstimelapse, byggtimelapse eller långtidstimelapse på beställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.