Turnung torso timelapse

TIMELAPSEVIDEOS TURNING TORSO

Här kommer två nya häftiga timelapsevideos från Malmö. Det var under sensommaren hösten 2019 som jag fick möjlighet att spendera lite tid i Skåne och Blekinge. Vädret var under flera veckor helt fantastiskt och jag visste att jag villa fånge den ikoniska malmöbyggnaden Turning Torso, samtidigt ville jag ju också ha lite av omgivningen, i form av vatten, sandstrand och andra byggnader. Jag hittade en perfekt plats att fotografera ifrån, med möjligheten att se hela förloppet från dag och solljus till natten mörker. Resultatet har jag också publicerat på min instagram.

Det går så klart att köpa rättigheter för att använda filmen till reklam eller liknande. Det är bara att följa den här länken för att komma till den sidan. Videon blandar alltså teknikerna hyperlapse med day-to-night och motivet är som sagt Turning Torso, i Malmö.

 

[x_video_embed no_container=”true” type=”16:9″][/x_video_embed]

Men jag hann faktiskt även med att fånga en till häftig timelapse i Malmö. Denna gång vid köpcentret Emporia. Jag hade åkt förbi deras färgglada parkeringshus vid något tillfälle och fattade direkt tycke. Det här stället skulle jag dokumentera. Även denna gång så publicerade jag även resultatet på instagram. Denna timelapse är en klassisk day-to-night, men som ni ser på mitt instagraminlägg så går det att göra rätt mycket spännande saker med videon i efterarbetet. Även detta klipp finns i min e-handel för timelapseklipp.

[x_video_embed no_container=”true” type=”16:9″][/x_video_embed]

 

Här kommer dom båda instagraminläggen inbäddade:

Timelapse med hyperlapseteknik på Turning Torso.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Timelapse (@timelapse)

Timelapse med day-to-night-teknik på Emporia köpcentrum

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Timelapse (@timelapse)

 

Liknande inlägg