timelapse bygge stockholm

Centralplan för Sweco

Sweco är ett konsultföretag inom arkitektur och teknik och som vars uppdrag, gång på gång bidrar till samhällsutvecklingen.
Därför var det en ära för mig att bli leverantör av denna timelapsedokumentation till just Sweco. I detta fall var projektet ett samarbete med Järnhusen, som förvaltar stationsbyggnader runtom i Sverige, då det var just centralplan, framför själva centralstationen i Stockholm som skulle byggas om.
Jag monterade min kamera, hägnade på husfasaden iförd fallskyddssele som jag är utbildad att använda. På ett varsamt sätt utan att förstöra eller påverla fasaden monterades kameran och kunde dokumentera projektet under dom kommande fem månaderna.
Som vanligt använda sig min kund av möjligheten att kunna följa dokumentation av projektet via min tjänst till mina kunder.
Här under ser ni hur själva ombyggnationen så ut.

Liknande inlägg