timelapse bygg utomhus volvo

Timelapsefilm för Volvo i Köping

När Volvo Powertrain skulle bygga ut deras lokaler ville dom ha dokumentation av projektet och då vänder dom sig till mig.
Jag har även tidigare gjort jobb för Volvo, men inte denna avdelning. Sista gången för för en reklamfilm för en ny bil, denna gång byggnationen av en helt ny anläggning i Köping. Min kamera satt monterad från hösten 2021 fram till hösten 2022, då vi istället flyttade in kameran.

Kunden har fått sin film men den är inte offentlig istället har jag valt att ladda upp några stillbilder här under så att man kan se på byggest olika skeden. Ta en extra titt på skogen i bakgrunden, eftersom dom första bilderna är från sensommar och dom sista bilderna är tagna nästan precis ett år senare, med nya löv på träden.

Liknande inlägg