Timelapse kamera alingsås

Timelapse Lindex Omnilager

Ny timelapsfilm på ett stort bygge i Alingsås

Byggföretaget Tuve Bygg ville dokumentera det enorma byggandet av ett omnilager, för Lindex i Alingsås. Självklart valde dom att kontakta timelapse.se för hjälp med dokumentation av bygget, med hjälp av en timelapsekamera, utomhus i alla tänkbara väder. Timelapsekameran monterades på en mast och under de första tre månaderna gick den endast på solceller. När väl byggströmmen var på plats och vintern närmat sig, gick vi över till fast ström. Detta är inget problem för min kamera, bara att skifta en sladd. I just detta fall var kameran monterad 14 meter upp i luften. Detta är generellt inget problem heller, för jag har både fallskyddsutrustning och liftutbildning, men detta var en teleskopisk mast av den äldre modellen, så det var rätt knepigt att få exakt samma vinkel efter att vi ändrat strömtillförseln. Men jag anser att det är min plikt att göra mitt absolut bästa för att skapa dom bästa förutsättningarna för dokumentationen, så med lite tid och finess var vinkeln återställd. Denna kamera var på plats i lite mer än ett år. Jag har även gjort en del besök med drönare för att komplettera filmen.

Ta gärna ett titt här under och om ert företag är intresserad av att hyra en timelapsekamera för utomhusbruk eller att engagera mig för andra typer av uppdrag som har med timelapse att göra, tveka inta att kontakta mig.

Similar Posts