Kamera & Bild intervju om time-lapse

Tidningen Kamera & Bild är en svensk fototidning som utkommer 10 gånger per år. Tidningen innehåller reportage, tester, fotoskolor på olika teman och andra inspirerande artiklar på ämnet foto och bild.

För 5:numret av tidningen (försommaren) 2016 blev jag intervjuad. Intervjun hade skedde i samband med att jag fotograferade ett par timelapse på långholmen i Stockholm. Det var en ny situation för mig, speciellt att under en så pass lång tid få tala fritt om det jag pysslar med, vi umgicks nämligen från 14 tiden till säkert 18 och jag lovar, när jag väl börjar snacka så finns det ingen hejd.

Det var därför extra kul att läsa det hela 8 sidor långa reportaget av den duktiga journalisten Johan Wessel. Han lyckades med konsttycket att sålla bland allt vi talade om och fick ihop en riktigt fin artikel.

Här kommer lite bilder från artikeln:

samt en av klippen som jag fångade där vid groddammen på långholmen:

 

Similar Posts