Kamera Bild Timelapse

Expert på Timelapse!

timelapse media Lämna en kommentar

Nu kan man läsa artikeln om mig i tidningen Kamera & Bild.

I gränslandet mellan stillbild och rörlig film fångar Kiljan Eckerman händelserna som ofta är svåra att se med blotta ögat. Kamera & Bild följde med ut en kväll för att undersöka hur en timelapse blir till. »De häftigaste bilderna får du på kvällen när solen börjar gå ned«, säger Kiljan.

Jag lovar att det inte var jag som satte den smickrande rubriken, men jag kan inte undvika att känna mig smickrad.
Läs artikeln här:
http://www.kamerabild.se/artiklar/reportage/kiljan-eckerman-expert-p-timelapse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.